Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019
elzh-CNendeitrusr
*Δωρεάν Καταχώρηση

Kuko’s The Bar

Το ανακαινισμένο, διατηρητέο νεοκλασικό του 1890 στον αριθμό 4 επί του πεζόδρομου της Καλαμιώτου στο κέντρο της Αθήνας, πολύ κοντά στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, μετατράπηκε σε ένα από τα πιο cozy all day στέκια της Αθήνας. Ο λόγος για το Kuko’s The Bar.

Συνδυάζοντας αρμονικά το νεοκλασικό με το βιομηχανικό στυλ, οι εσωτερικοί του χώροι έχουν διατηρηθεί ακέραιοι, με μικρές παρεμβάσεις μόνο στα χρώματα. Το περιβάλλον του, που αποπνέει την αίσθηση του στεκιού και ξεχωρίζει για την οικεία ατμόσφαιρα και το παρεΐστικο κλίμα, δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για καφέ και ποτό, όσο και για light γεύμα καθώς και γλυκό.

Άξιο αναφοράς, ωστόσο, είναι και το food menu, καθώς αποτελείται από κρύες προτάσεις όπως σαλάτες, μπαγκέτες και μπρουσκέτες με το club sandwich και την πίτσα να βρίσκονται ήδη στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού. Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται την ώρα της παραγγελίας homemade.

Η μουσική κινείται σε jazz, funky, soul, rock και (λίγο) house ρυθμούς, με θεματικές βραδιές και guest με djs να λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.


Τιμές:


Υπηρεσίες:
Bar
Cafe
Οutside Seating
Wifi

Τρόποι Προσέγγισης:
Τράμ
Μετρό
Λεωφορείο
Τρόλεϊ

Ανα Άτομο:
5-10€

Τρόποι Πληρωμής:
Μετρητά
Mastercard
Visa
Επισκέψεις: 413
Διεύθυνση:

Καλαμιώτου 4
10563

Athens
Greece

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο: 21 0324 8897

Ιστοσελίδα:

Δείτε τις Εκδηλώσεις:


Rating Summary:
0 based on 0 votes

Σχολή Οδηγών

Διαβαστε Ακομα

Σχετικά με εμάς

Athens Day & Night

Οδηγός Πόλης

Loc: Αθήνα

info@athens-dayandnight.gr

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest googleplus instagram

Ασφάλεια Περιήγησης

comodo