Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
elzh-CNendeitrusr
*Δωρεάν Καταχώρηση

Μαίανδρος

Το αρχαιότερο ελληνικό σύμβολο ο Μαίανδρος αποτελεί χαρακτηριστικό της Νίκης και της Ενότητας, σύμβολο του Άπειρου και της Αιώνιας Ζωής, αλλά και της αέναης πορείας μας μέσα στον κόσμο. Εμπνευσμένος από τις πολυάριθμες στροφές του ποταμού Μαιάνδρου, ο οποίος έχει συνολικό μήκος πάνω από 500 χιλιόμετρα, θα αποτελέσει ένα από τα ιστορικότερα σύμβολα του Ελληνικού Κόσμου και θα ονομαστεί και Ελληνικό Κλειδί, καθώς δηλώνει την ελληνική καταγωγή όλων των πραγμάτων που τον φέρουν πάνω τους.

Βασισμένοι σε αυτό το αρχαίο σύμβολο του Ελληνισμού και "μαγεμένοι" από την επιβλητική θέα της Ακρόπολης, χαρίσαμε το όνομα του στο εστιατόριό μας θέλοντας να τονίσουμε την βαθιά ρίζα της φιλοξενίας που μας εκφράζει.

Ευχόμαστε ότι οι παραδοσιακές μας γεύσεις θα κληθούν για να ολοκληρώσουν την επίσκεψή σας σε αυτή την ονειρεμένη και γεμάτη ιστορία συνοικία της Αθήνας.

Ο Μαίανδρος είναι είναι ένα παραδοσιακό καφενείο μεζεδοπωλείο, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας μερικά μόνο βήματα από το σταθμό του Μοναστηρακίου και την βιβλιοθήκη του Αδριανού.

Ο χώρος μας, φιλικός και ζεστός, αρμονικά δεμένος με την Μεσογειακή παραδοσιακή κουζίνα θα σας θυμίσει εικόνες, γεύσεις και αρώματα μιας άλλης εποχής.

Σας περιμένουμε από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ να εμπλουτίσετε τις εμπειρείες σας απολαμβάνοντας πανδαισία παραδοσιακών γεύσεων στην καρδιά της Αθήνας.


Τιμές:

.
Υπηρεσίες:
Cafe
Restaurant
Wifi

Τρόποι Προσέγγισης:
Μετρό
Λεωφορείο
Ηλεκτρικός

Τρόποι Πληρωμής:
Μετρητά
Επισκέψεις: 10547
Διεύθυνση:

Ανδριανού 47
10555

Αθήνα
Ελλάδα

Επικοινωνία:

Πρόσωπο επικοινωνίας: Ειρήνη
Τηλέφωνο: 2103210181

Ιστοσελίδα:
Facebook:

Δείτε τις Εκδηλώσεις:


Rating Summary:
0 based on 0 votes

Σχολή Οδηγών

Διαβαστε Ακομα

Σχετικά με εμάς

Athens Day & Night

Οδηγός Πόλης

Loc: Αθήνα

info@athens-dayandnight.gr

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest googleplus instagram

Ασφάλεια Περιήγησης

comodo