Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019
elzh-CNendeitrusr
*Δωρεάν Καταχώρηση

Ben & Jerry’s

Από ένα ανακαινισμένο βενζινάδικο στο Burlington της Πολιτείας του Vermont, μέχρι κάποια μακρινά μέρη που μερικές φορές δεν μπορούμε καν να προφέρουμε το όνομά τους, το ταξίδι ξεκίνησε το 1978, όταν 2 τύποι έφτιαξαν μια εταιρεία τόσο θρυλική, όσο και παγωτό τους, που προκαλεί ευφορία.

Δείτε μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές των Ben & Jerry’s, στην ιστορία παγωτού:

1978
Η ταπεινή μας καταγωγή

Έχοντας ως εφόδια ένα σεμινάριο, δια μέσου αλληλογραφίας, για την παρασκευή παγωτού στο κρατικό πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια, με κόστος μόλις 5 δολάρια και ένα κεφάλαιο 12.000 δολαρίων (τα 4.000 από αυτά δανεισμένα), ο Ben και ο Jerry άνοιξαν το πρώτο κατάστημα παγωτού σε ένα ανακαινισμένο βενζινάδικο στο Burlington του Vermont.

1979
Next Step...

Ο Ben και ο Jerry γιορτάζουν την πρώτη επέτειο του μαγαζιού τους, διοργανώνοντας το πρώτο Free Cone Day για να ευχαριστήσουν τους πελάτες τους: Προσφέρουν δωρεάν παγωτό για όλους, όλη την ημέρα. To ετήσιο κέρασμα δωρεάν παγωτού συνεχίζεται μέχρι και σήμερα σε καταστήματα παγωτού, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι περισσότεροι από εσάς, πιθανότατα, γνωρίζετε ήδη ότι η Ben & Jerry’s είναι μία πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική εταιρεία της Unilever. Αλλά αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε είναι το ανεξάρτητο Διοικητικό μας Συμβούλιο…

Δεν πρόκειται για έναν διοικητικό φορέα με τη συμβατική έννοια, αλλά για ένα (πολύ!) ανεξάρτητο Δ.Σ. που έχει τον ρόλο να προστατεύει και να υπερασπίζεται την αξία και την ακεραιότητα της επωνυμίας. ΚΑΙ την ποιότητα των προϊόντων μας!Προϊόντα:


Τρόποι Προσέγγισης:
Μετρό
Λεωφορείο
Αυτοκίνητο
Ταξί

Τρόποι Πληρωμής:
Μετρητά
Visa


Επισκέψεις: 2491
Διεύθυνση:

Σένεκα 10
14564
Κηφισσιά
Αθήνα

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο: 8011180100

Ιστότοπος:
Facebook:

Σχολή Οδηγών

Διαβαστε Ακομα

Σχετικά με εμάς

Athens Day & Night

Οδηγός Πόλης

Loc: Αθήνα

info@athens-dayandnight.gr

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest googleplus instagram

Ασφάλεια Περιήγησης

comodo