Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019
*Δωρεάν Καταχώρηση

Μελίνα Cafe - Restaurant

Η οδός Λυσίου 22 στην Πλάκα, το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, έχει τη δική της ξεχωριστή ιστορία, γραμμένη ανά τις δεκαετίες. Πολύ πριν καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου το café – bar – restaurant «Μελίνα», ο χώρος χρησιμοποιήθηκε για διάφορες εργασίες.

Στο πέρασμα των χρόνων, λοιπόν, οι επισκέπτες της Πλάκας απολάμβαναν αρτοποιήματα από το φούρνο που υπήρχε στη Λυσίου 22. Ο φούρνος εκείνος αργότερα άλλαξε και εξελίχθηκε σε αρτοζαχαροπλαστείο, παρέχοντας και γλυκίσματα σε ξένους και Έλληνες. Επιστρέφοντας στη σύγχρονη εποχή, πριν ονομαστεί «Καφέ της Μελίνας», λειτουργούσε ως café – bar .

Όντας στον 21ο αιώνα, πλέον, σας καλωσορίζουμε στο τόσο ζεστό αλλά και μεγάλης αξίας δώρο της Αθηναϊκής Πλάκας – το καφέ «Μελίνα».

Το καφέ «Μελίνα» στην αρχή της σταδιοδρομίας του ξεκίνησε ως το «Καφέ της Μελίνας» το 1994. Λειτούργησε έτσι για να τιμήσει την τελευταία Ελληνίδα Θεά, τη Μελίνα Μερκούρη, η οποία μόλις είχε αφήσει τη ζωή, αλλά το υψηλό της ταμπεραμέντο είχε αποτυπωθεί σε πολλές καρδιές.

Το Καφέ Μελίνα λειτουργεί καθημερινά και σας προσφέρει απο νωρίς το πρωί καφέ με πρωινό αλλά και το μεσημεριανό ή βραδινό σας φαγητό καθώς λειτουργεί και ως εστιατότιο.

Στο Καφέ Μελίνα πραγματοποιούνται μουσικές εκδηλώσεις (Παρασκευές και Σάββατα)με τα μουσικά επιπεδα να κιμαίνονται σε Ελληνιή μουσική (νεο κυμα, εντεχνο).


Τιμές:

Καφές: 2,00€ - 5,00€

Ποτό: 6,00€

Cocktail: 8,00€

Φιάλη: 65,00€
Υπηρεσίες:
Bar
Cafe
Restaurant
Wifi

Τρόποι Προσέγγισης:
Μετρό
Ηλεκτρικός

Τρόποι Πληρωμής:
Μετρητά
Επισκέψεις: 10817
Διεύθυνση:

Λυσίου 22
10556

Αθήνα
Ελλάδα

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο: 2103246501

Δείτε τις Εκδηλώσεις:


Rating Summary:
0 based on 0 votes

Σχολή Οδηγών

Διαβαστε Ακομα

Σχετικά με εμάς

Athens Day & Night

Οδηγός Πόλης

Loc: Αθήνα

info@athens-dayandnight.gr

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest googleplus instagram

Ασφάλεια Περιήγησης

comodo