Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019
elzh-CNendeitrusr
*Δωρεάν Καταχώρηση

BABEL

Η BABEL δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει έναν Πυρήνα Τέχνης στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Με αγάπη δημιουργήσαμε από το μηδέν έναν χώρο σχεδόν “χειροποίητο”.
Επιμεληθήκαμε την κάθε λεπτομέρεια σε βάθος, ελπίζοντας ότι θα λειτουργήσει δυναμικά ώστε να απελευθερώσει καινούργιες ιδέες, συζητήσεις, εμπνεύσεις και να μπορέσει να φιλοξενήσει ανθρώπους του καλλιτεχνικού γίγνεσθαι.
Ο χώρος έχει πολυεθνικό χαρακτήρα και το όνομά του βασίζεται ακριβώς σε αυτή τη συνύπαρξη εθνών με δημιουργικό όμως συγκερασμό. Από την μακρινή Βενεζουέλα ως το Λονδίνο, από την Ινδία ως την Νέα Υόρκη, από την Κρήτη και την Μικρά Ασία, ως την Νάουσα και όλα τα υπόλοιπα μέρη του πλανήτη, σε έναν πολυεθνικό οργασμό Τέχνης.
Φιλοξενεί lives, εικαστικές εκθέσεις, παρουσιάσεις βιβλίων και CD, θεατρικά δρώμενα και ό,τι μπορεί να παράγει η ανθρώπινη δημιουργία με άξονα την Τέχνη.
Ένας πολυχώρος με stage, γκαλερί εκθέσεων, μια ζεστή γωνιά για τα παιδιά και με αναγνωστήριο αφιερωμένο στο όνομα του μεγάλου δημιουργού Μανώλη Ρασούλη.
Βρισκόμαστε στην βόρεια είσοδο του Αμαρουσίου με θέα το άλσος Συγγρού ενώ δύο μεγάλα δημοτικά πάρκινγκ βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής!
Κρύα πιάτα, εδέσματα και γλυκά από όλο τον κόσμο καθώς και καφέδες, ροφήματα, σπιτική λεμονάδα, κοκτέιλς και ποτά από την άκρη της Γης θα σας συνοδεύσουν στο ταξίδι αυτό!

“Bήμα Νέων” _ η ΒABEL δίνει “βήμα” έκφρασης σε νέους δημιουργούς – κάθε ηλικίας,
να παρουσιάσουν την δουλειά τους..


Τιμές:


Υπηρεσίες:
Bar
Winebar
Wifi

Τρόποι Προσέγγισης:
Λεωφορείο
Τρόλεϊ
Ηλεκτρικός

Ανα Άτομο:
10-15€€

Τρόποι Πληρωμής:
Μετρητά
Επισκέψεις: 9141
Διεύθυνση:

Βασ. Σοφίας 87
151 24

Αθήνα
Ελλάδα

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο: 215 52 52 982

Facebook:

Δείτε τις Εκδηλώσεις:


Rating Summary:
0 based on 0 votes

Σχολή Οδηγών

Διαβαστε Ακομα

Σχετικά με εμάς

Athens Day & Night

Οδηγός Πόλης

Loc: Αθήνα

info@athens-dayandnight.gr

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest googleplus instagram

Ασφάλεια Περιήγησης

comodo