Σάββατο, 30 Μαϊος 2020
Coffee Lovers News 19 Μαϊος 2019

4ο Athens Coffee Festival

4ο Athens Coffee Festival 4ο Athens Coffee Festival 4ο Athens Coffee Festival
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το 4ο Athens Coffee Festival έρχεται τον Σεπτέμβριο και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει

με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου το τριήμερο 28-30/9 η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, να γίνει ακόμα μία χρονιά το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου του καφέ αλλά και των coffee lovers γενικότερα.

Το Athens Coffee Festival αποτελεί πλέον ένα από τα κορυφαία και πιο επιδραστικά φεστιβάλ στην αγορά του καφέ και τους ανθρώπους της στην χώρα μας ενώ έχει καταφέρει να μυήσουν στην κουλτούρα του ποιοτικού καφέ χιλιάδες καταναλωτές. Σε πολύ σύντομο λοιπόν χρονικό διάστημα, μέσα σε μόλις 4 χρόνια, δημιουργήθηκε μία δυναμική η οποία αποτυπώνεται τόσο στον εντυπωσιακό όγκο επισκεπτών που κάθε χρόνο αυξάνεται όσο και στην ικανοποίηση των ίδιων των εκθετών.

Τα εγκωμιαστικά σχόλια σημαντικών εκπροσώπων από τις κορυφαίες προμηθευτικές εταιρείες του κλάδου, από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους αλλά και εκπροσώπους από θεσμικούς φορείς με παγκόσμια παρουσία και δράση, επιβεβαιώνουν τον ρόλο του ως ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά και κοινωνικά φόρουμ στην χώρα μας για την αγορά του καφέ και τους επαγγελματίες της καφεστίασης. Κι όλα αυτά σε μία εποχή που η αγορά του καφέ σημειώνει διαρκή ανάπτυξη με ολοένα και περισσότερες καινοτομίες να κάνουν την εμφάνιση τους. Κάτω από αυτό το πρίσμα, εμβληματικοί οίκοι καφέ, καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι specialty coffee roasters αλλά και ευρύ κοινό δίνουν το ετήσιο ραντεβού τους στο Athens Coffee Festival.
Κυκλοφόρησε το έντυπο εκθετών

Με το βλέμμα στραμμένο στον ερχόμενο Σεπτέμβριο, η FORUM A.E. έχει ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διεργασίες προκειμένου το φετινό φεστιβάλ όχι μόνο να ανταποκριθεί στα στάνταρ που έχουν τεθεί από τις προηγούμενες διοργανώσεις αλλά και να ανέβει ο πήχης ακόμα ψηλότερα. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ολοκληρώθηκε και εστάλη το «Έντυπο Εκθετών» στις επιχειρήσεις της προμηθευτικής αγοράς του κλάδου. Στο εν λόγω έντυπο περιλαμβάνονται όλες οι πληροφορίες -είδη εκθεμάτων, κόστος και κατηγορίες περιπτέρων κ.λπ – ώστε οι επιχειρήσεις να αποφασίσουν για τον τρόπο παρουσίας τους στο κορυφαίο αυτό εκθεσιακό γεγονός που αναμένεται να προσελκύσει 120 εκθέτες και πάνω από 37.000 επαγγελματίες επισκέπτες σε 6.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας!
Οι τάσεις και οι εξελίξεις του κλάδου θα παρουσιαστούν εδώ!

Μέσα από ένα πλούσιο και προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων που θα περιλαμβάνει σεμινάρια και τεχνικά workshops θα αναδυθεί ο εκπαιδευτικός, ψυχαγωγικός κι εμπορικός χαρακτήρας του φεστιβάλ, όπως ακριβώς συμβαίνει σε όλες τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές κι αμερικάνικες εκδηλώσεις. Κάτι που όπως και πέρυσι έτσι και φέτος αναμένεται να μαγνητίσει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του χώρου του καφέ από όλη την Ελλάδα καθώς και επισκεπτών από το εξωτερικό. Εκτός από τους επαγγελματίες της καφεστίασης, το φεστιβάλ είναι σχεδιασμένο ώστε να «αγκαλιάζει» και το δυναμικό καταναλωτικό κοινό που ενδιαφέρεται για τις νέες τάσεις κι εξελίξεις, οι οποίες φυσικά θα παρουσιαστούν μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για όσους αναζητούν παραπάνω γνώση στο κομμάτι του καφέ. Άλλωστε ο καφές αποτελεί το άτυπο εθνικό ρόφημα του Έλληνα.
Εντυπωσιακή και φέτος η διαφημιστική προβολή

Στο πλαίσιο της προβολής του φεστιβάλ, η διοργανώτρια εταιρεία, έχει καταστρώσει ένα διαφημιστικό πρόγραμμα προϋπολογισμού €100.000. Στόχος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, να ενημερωθούν στοχευμένα όλοι όσοι απασχολούνται στον κλάδο καθώς και οι λάτρεις του καφέ. Ραδιόφωνο, free press και κλαδικά περιοδικά και, φυσικά, social media θα αποτελέσουν βασικά γρανάζια του μηχανισμού διάδοσης και προβολής του Athens Coffee Festival. Παράλληλα σε τακτά χρονικά διαστήματα θα αποστέλλονται σε 35.000 επαγγελματίες του κλάδου ενημερωτικά newsletter για το φεστιβάλ ενώ την τελευταία εβδομάδα θα αποσταλούν στους ίδιους επαγγελματίες του κλάδου μηνύματα SMS προσκαλώντας τους να επισκεφθούν το φεστιβάλ.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 1020 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin