Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021
Κοσμος 14 Ιανουαρίου 2021

Απαγόρευση εισόδου στο Ηνωμένο Βασίλειο από χώρες Ν. Αμερικής και Πορτογαλία

Απαγόρευση εισόδου στο Ηνωμένο Βασίλειο από χώρες Ν. Αμερικής και Πορτογαλία Απαγόρευση εισόδου στο Ηνωμένο Βασίλειο από χώρες Ν. Αμερικής και Πορτογαλία Απαγόρευση εισόδου στο Ηνωμένο Βασίλειο από χώρες Ν. Αμερικής και Πορτογαλία
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απαγόρευση εισόδου στο Ηνωμένο Βασίλειο από χώρες Ν. Αμερικής και Πορτογαλία

ανταπόκριση από το Λονδίνο για την ΕΡΤ: Ευδοξία Λυμπέρη

Ο υπουργός Μεταφορών ανακοίνωσε ότι απαγορεύει την άφιξη από χώρες της Νότια Αμερικής από τις 15 Ιανουαρίου στις 4πμ, προκειμένου μετά από την εμφάνιση του νέου στελέχους του κορονοϊού στη Βραζιλία.

Τα ταξίδια από την Πορτογαλία στο Ηνωμένο Βασίλειο θα ανασταλούν επίσης λόγω των ισχυρών ταξιδιωτικών δεσμών της με τη Βραζιλία – ενεργώντας ως ένας άλλος τρόπος για τη μείωση του κινδύνου εισαγωγής μολύνσεων. Ωστόσο, υπάρχει εξαίρεση για τους μεταφορείς που ταξιδεύουν από την Πορτογαλία (μόνο), για τη μεταφορά βασικών εμπορευμάτων.

Αυτό το μέτρο δεν ισχύει για τους Βρετανούς και τους Ιρλανδούς υπηκόους και τους υπηκόους τρίτων χωρών με δικαιώματα διαμονής – αλλά οι επιβάτες που επιστρέφουν από αυτούς τους προορισμούς θα πρέπει να απομονωθούν για δέκα ημέρες μαζί με τα νοικοκυριά τους.

www.ert.gr

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 44 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin