Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020
                             Διαφημιστείτε εδώ. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας
Lifestyle 02 Απριλίου 2020

MasterChef: Η συνάντηση της Μαρίας Μπέη με τον Γιάννη Αποστολάκη και οι ζήλιες του Δημήτρη Μπέλλου [video]

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά την ανακοίνωση της νίκης της μπλε ομάδας με 34 βαθμούς έναντι 8 της κόκκινης, οι διαγωνιζόμενοι έβγαλαν τις ποδιές τους και απόλαυσαν ένα γεύμα σε πολυχώρο στο κέντρο της Αθήνας συνοδευόμενοι από τον Γιάννη Αποστολάκη. Η Μαρία Μπέη κατάφερε για πρώτη φορά να βγει εκτός της κουζίνας του MasterChef στο επεισόδιο της Τετάρτης και συνεπώς να γνωρίσει τον γοητευτικό σεφ, που συνοδεύει κάθε φορά τη νικήτρια ομάδα στις εξόδου της.

“Επιτέλους είμαι έξω από την κουζίνα του MasterChef και από το σπίτι, γι’ αυτό και σήμερα δεν ξέρω καν πως θα συμπεριφερθώ αλλά ανυπομονώ να γνωρίσω τον Γιάννη μου», ανέφερε αρχικά ενθουσιασμένη η Μαρία Μπέη!

“Γιάννη μου, σου ήρθα” αναφώνησε κατά τη συνάντηση η Μαρία Μπέη με τον Δημήτρη Μπέλλο να σπεύδει να διακόψει το ενσταντανέ λέγοντας με νόημα, “εντάξει, φτάνει φτάνει φτάνει! Πολλές αγκαλιές! Μέχρι εκεί”!

Αμέσως μετά, βέβαια, στην κάμερα του MasterChef, ο Δημήτρης Μπέλλος χαμογέλασε και πρόδωσε πως “η Μαρία προσπαθεί να κάνει πλάκα σήμερα. Βγήκε για πρώτη φορά μετά από καιρό από το σπίτι. Εντάξει, άσ’ την να χαρεί λίγο! Είπαμε να κάνουμε λίγη πλάκα με τον Γιάννη, να σπάσουμε τον πάγο για να μην σπάσουμε στο Γιάννη τίποτα άλλο και έχουμε θεματάκια μετά, προβλήματα”!

Μαρία Μπέη και Δημήτρης Μπέλλος έκαναν την πρώτη κοινή έξοδο!

The post MasterChef: Η συνάντηση της Μαρίας Μπέη με τον Γιάννη Αποστολάκη και οι ζήλιες του Δημήτρη Μπέλλου [video] appeared first on TLIFE.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 86 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin