Παρασκευή, 29 Μαϊος 2020
Lifestyle 02 Απριλίου 2020

Masterchef: Το είδαμε κι αυτό! Η Κατερίνα μιλά τρυφερά για τον Γιώργο – «Ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους του»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μπορεί μέχρι χθες να ήταν δυο άσπονδοι εχθροί, τώρα όμως μιλούν με τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον. Ο λόγος για την Κατερίνα Λένη και τον Γιώργο Λασκαρίδη που τσακώνονται σαν το σκύλο με τη γάτα στο φετινό Masterchef. Οι δυο μάγειρες λοιπόν, φαίνεται να τα βρήκαν εν μέρει με την Κατερίνα να κολακεύεται από τα λόγια του Γιώργου.

Να σου θυμίσω, ότι πριν λίγες μέρες στην ομαδική δοκιμασία με αρχηγό της Κατερίνα, είχε δημιουργηθεί μεγάλη κόντρα ανάμεσά τους. Μια κίνηση του Γιώργου την είχε εξοργίσει, και παρόλο που οι δυο τους βρίσκονταν στην ίδια ομάδα και είχαν μάλιστα κερδίσει, η Κατερίνα αποφάσισε να μην βγει για να απολύσει το έπαθλο με τον Γιώργο και όλο το «παρεάκι» όπως τους αποκαλεί και να μείνει μόνη στο σπίτι.

Στη χθεσινή δοκιμασία, όμως, η μπλε ομάδα –με τον Γιώργο αρχηγό αυτήν τη φορά- κέρδισε και πάλι και η Κατερίνα φάνηκε να ρίχνει νερό στο κρασί της και να ακολουθεί τους συμπαίχτες της στην έξοδο. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς και παρόλο που υπήρχαν πειράγματα από παντού, ο Γιώργος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Κατερίνα. «Η Κατερίνα φαίνεται πως αγαπά τα πιάτα της και φαίνεται η εξέλιξή της», είπε και συμπλήρωσε: «Να τονίσω σε αυτό το σημείο, όχι ότι είναι η καλύτερή μου να δουλεύω με την Κατερίνα, αλλά σε επίπεδο συνεργασίας νομίζω ότι τα έχουμε πάει τέλεια και σε συνεργασία και σε αποτέλεσμα».

«Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια ότι αξίζω που είμαι εδώ. Ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους του και τον ευχαριστώ».

The post Masterchef: Το είδαμε κι αυτό! Η Κατερίνα μιλά τρυφερά για τον Γιώργο – «Ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους του» appeared first on TLIFE.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 128 φορές

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube instagram linkedin