Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020
Συνταγές 12 Δεκεμβρίου 2019

Τραγανό πακέτο με φέτα και σάλτσα μελιού

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προετοιμασία: 10΄, Τηγάνισμα: 15΄


Υλικά (για 4 μερίδες)

4 κομμάτια φέτα
4 φύλλα κρούστας
σπορέλαιο, για τηγάνισμα
4 κουτ. σούπας μέλι
1 κουτ. σούπας ξύδι
σουσάμι, για πασπάλισμα

 

Διαδικασία

Κόβουμε τα φύλλα κρούστας στη μέση και βάζουμε το ένα κομμάτι πάνω στο άλλο. Βάζουμε στη μέση κάθε διπλού φύλλου από 1 κομμάτι φέτα.

Διπλώνουμε το διπλό φύλλο σαν φάκελο, κλείνοντας μέσα καλά τη φέτα.

Ρίχνουμε μπόλικο σπορέλαιο σε ένα βαθύ τηγάνι και το τοποθετούμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

Οταν ζεσταθεί πολύ καλά, τηγανίζουμε ένα-ένα τα πακέτα μέχρι να ροδίσουν καλά και από τις δύο πλευρές.

Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν από το πολύ λάδι.

Ανακατεύουμε το μέλι με το ξύδι και περιχύνουμε τα πακέτα. Πασπαλίζουμε με σουσάμι και σερβίρουμε.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook
Διαβάστηκε 310 φορές

Σχετικά με εμάς

Athens Day & Night

Οδηγός Πόλης

Loc: Αθήνα

info(@)athens-dayandnight.gr

Βρείτε μας

Connect With Us

facebook twitter pinterest youtube googleplus instagram linkedin

Δες